OVER ONS
Bart Duindam is op 1 maart 2015 met als solide basis een aantal mooie en interessante opdrachten van start gegaan met zijn eigen bouwbedrijf. “Ik breng in mijn bedrijf 16 jaar eigen bouwkennis en -ervaring in waarvan een groot aantal jaren als bedrijfsleider van een middelgroot bouwbedrijf. Meedenken met de opdrachtgever en over de (ver)bouwplannen die hij of zij heeft staat bij mij centraal. Door die aanpak ontstaan de mooiste projecten tegen zo klantvriendelijk mogelijke prijzen en worden problemen en teleurstellingen voorkomen. Ik zie het met een goed gevoel terug in een positieve mond-op-mond reclame.

Een uitgelezen team van vakmensen
“Ik weet mij omringd en ondersteund door een keur aan vakmensen, die mij in de afgelopen jaren hebben laten zien dat zij met de grootst denkbare zorg en binnen de afgesproken tijd hun werk opleveren. Dat deze vakmensen als zelfstandigen werken is een extra garantie voor elke opdrachtgever dat er op tijd perfect werk wordt afgeleverd. In wisselende en voor de opdrachtgever meest wenselijke samenstelling kunnen wij alle grote en kleinere bouwwerken aan.

Een aanspreekpunt
Wanneer u met Bouwbedrijf Duindam in zee gaat dan weet u zich verzekerd van één aanspreekpunt vanaf de start tot en met de oplevering en de eventueel door u gewenste nazorg. “Ik heb die rol ook als vertegenwoordiger van mijn voormalige werkgever op mij genomen en dat heeft altijd goed uitgepakt. Het zit in mijn genen om in de huid te kruipen van de opdrachtgever om precies te weten wat er nodig en gewenst is. Ik neem daar alle benodigde tijd voor. Want vooral particuliere opdrachtgevers lopen weliswaar vaak lang met (ver)bouwplannen in hun hoofd rond maar van hen mag in het algemeen niet verwacht worden dat zij een overzicht hebben van wat er allemaal mogelijk is inclusief wat daar bij komt kijken en welke prijskaartjes daar aan hangen. Ik zie het als mijn taak om daar helderheid over te verschaffen. En eerlijk is eerlijk ik vind het leuk en elke weer een uitdaging om het beste naar boven te halen. Een bijkomend maar belangrijk voordeel van mijn aanpak is dat de lijnen vanuit mijn eigen bedrijf naar u als opdrachtgever, maar ook naar de mensen op het project, de leveranciers en de omwonenden kort zijn, waardoor problemen over onder meer de planning en de voortgang van het werk voorkomen kunnen worden. De bouwsector staat niet bekend om een goed functionerende communicatie. Bouwbedrijf Duindam hanteert goede communicatie als een van haar unique selling points.”